tegels & laminaat

briefing.

tegels & laminaat: een specialist in (zoals de naam al doet vermoeden) tegels en laminaat. in 2016 is de samenwerking gestart tussen spodi en tegels & laminaat. de briefing luidde als volgt: het omzetten van tegels & laminaat in een erkend merk, met de uitstraling van een professionele organisatie.

de logo was al ontwikkeld, samen met een website. echter was er nog geen huisstijl en was de website de grootte van de organisatie ontgroeid. wij hebben bijgedragen aan de bijgestelde eisen en verzorgen succesvol de marketing van tegels & laminaat.

het merk.

tegels & laminaat heeft een logo laten ontwikkelen, waar ze nog steeds tevreden over waren en dat respecteren wij. vanuit het bestaande logo, hebben wij een professionele en tijdloze huisstijl gecreëerd. de combinatie van het krachtige oranje en de het ‘&’-beeldmerk zijn leidend voor deze huisstijl. dit hebben we ook toegepast in de aankleding van het pand. denk hierbij aan de vlaggen, bewegwijzeringen en doeken.

met deze krachtige huisstijl, zijn we begonnen aan de ontwikkeling van de nieuwe website. het doel van deze website is om bezoekers te inspireren, de producten te laten zien en aan te moedigen om de showroom te bezoeken. de kracht van tegels & laminaat is de persoonlijke aanpak bij elke bezoeker. dit heeft geleid tot een professionele, krachtige en gebruiksvriendelijke website, met als einddoel de bezoeker de showroom te laten bezoeken.

we hebben sinds 2016 onze marketing uitbesteed aan spodi. een ware sparringspartner, met een kritische blik. het fijne aan spodi is dat ze (pro)actief handelen en denken in het belang van ons bedrijf. dit heeft geleid tot een toename in sales, social media following en websitebezoeken. 

kevin awadalla – eigenaar tegels & laminaat

sfeerimpressies.

hieronder is de toepassing van de nieuwe huisstijl te zien. het kenmerkende oranje, wordt gecontrasteerd door het tijdloze antraciet. een opvallende verschijning voor de potentiële klanten die voorbij het pand rijden en een extra stimulus om de doorloop te vergroten