efendy café & restaurant

briefing.

efendy café & restaurant is een horeca-concept, gelegen in het bruisende amsterdam nieuw-west. wij zijn “in het leven geroepen” om de branding en website op ons te nemen. dit heeft geresulteerd in moderne en tijdloze uitingen, die de missie van de onderneming in kaart brengt.

het merk.

in verschillende oriënterende gesprekken met de klant, hebben we een strategie bepaald voor het merk. de doelgroep is voornamelijk jongeren, die in een moderne sfeer kunnen genieten van een drankje en hapje. dit gaat gepaard met het diverse en betaalbare menu.

om deze doelgroep aan te spreken, hebben we gekozen voor een fris en modern kleurschema, waar het groenblauw en oranjegeel hand in hand gaan. er is afstand genomen van een traditionele merkbeleving en gekozen voor een merkbeleving die de gekozen doelgroep aanspreekt. het resultaat mag er wezen.

samen met spodi hebben we een merkbeleving gecreëerd, die volledig aansluit bij onze wensen en verwachtingen. de korte communicatielijnen en flexibiliteit heeft er toe geleid dat we binnen no-time een krachtige huisstijl hadden en ons konden focussen op het opzetten en leiden van onze business. 

yasin sahingöz – manager efendy